Opbaarlocaties

 

De opbaring kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Henning Uitvaartverzorging maakt gebruik van een uitvaartcentrum bij u in de buurt. Eveneens kunnen wij zorg dragen voor een opbaring thuis.

Afscheid nemen van een dierbaar persoon is de eerste belangrijke fase van het rouwproces en dit moet dan ook in alle rust kunnen gebeuren. Met rouw- en ontvangkamers in ons eigen uitvaartcentrum bieden wij u de mogelijkheid om in de dagen voorafgaand aan de uitvaart in een intieme huiselijke sfeer afscheid te nemen. Tijdens speciaal voor u gereserveerde tijden alleen met de naaste familie, maar uiteraard ook voor de verdere familie, vrienden en bekenden. 

De overledene staat in dezelfde kamer opgebaard. Wel is er een scheiding aangebracht middels een wand die er voor zorgt dat mensen die de familie komen condoleren, maar de overledene willen blijven herinneren zoals zij hem of haar hebben gekend, niet onverwacht worden geconfronteerd met de opbaring.

Ons uitvaartcentrum biedt diverse extra mogelijkheden. Tijdens het afscheidsbezoek kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat er gepaste achtergrondmuziek wordt afgespeeld, eventueel kunt u hiervoor een eigen cd meenemen. Ook is het mogelijk foto's te projecteren op het beeldscherm. Als u dat wenst serveren wij: koffie, thee of limonade.

Verder zijn onze rouw- en ontvangkamers voorzien van een klimaatbeheersing zodat we ook tijdens warme dagen in de zomer voor een aangename temperatuur kunnen zorgen. Natuurlijk verzorgen wij ook de opbaring van de overledene in een uitvaartcentrum bij u in de buurt of thuis in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen 070 - 345 48 10.

Of via ons online contactformulier. Contact

Bereikbaarheid

Klik hier voor de kaart
om de route te bepalen
indien u met de auto komt.
Openbaar vervoer informatie:
BUS en TRAM in Den Haag

Kantoor en rouwcentrum

Bautersemstraat 1
2518 PC Den Haag
Telefoon 070 - 345 48 10
info@henning-uitvaart.nl

Aangesloten bij:

Uitvaartverzorging J. Henning b.v. is onderdeel van (UZN)
Uitvaart Zorgcentra Nederland