Opbaarlocaties

 

Een opbaring kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. J. Henning Uitvaartverzorging maakt gebruik van een uitvaartcentrum bij u in de buurt. Eveneens kunnen wij zorg dragen voor een thuisopbaring.

Afscheid nemen van een dierbaar persoon is een belangrijke fase van het rouwproces en dit moet dan ook in alle rust gebeuren. Met rouw- en ontvangkamers in ons eigen uitvaartcentrum bieden wij u de mogelijkheid om in de dagen voorafgaand aan de uitvaart in een rustige, intieme huiselijke sfeer afscheid te nemen. Tijdens speciaal voor u gereserveerde tijden alleen met de naaste familie, maar uiteraard ook voor de verdere familie, vrienden en bekenden. 

De overledene staat in dezelfde kamer opgebaard. Wel is er een scheiding aangebracht middels een wand die er voor zorgt dat mensen die de familie komen condoleren, maar de overledene willen blijven herinneren zoals zij hem of haar hebben gekend, niet onverwacht worden geconfronteerd met de opbaring.

Ons uitvaartcentrum biedt diverse extra mogelijkheden. Tijdens het afscheidsbezoek kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat er gepaste achtergrondmuziek wordt afgespeeld, eventueel kunt u hiervoor eigen muziek meenemen. Ook is het mogelijk foto's te projecteren op het beeldscherm. Als u dat wenst serveren wij: koffie, thee of fris.

Verder zijn onze rouw- en ontvangkamers voorzien van een klimaatbeheersing zodat we ook tijdens warme dagen voor een aangename temperatuur kunnen zorgen. Natuurlijk verzorgen wij ook de opbaring van de overledene in een uitvaartcentrum bij u in de buurt of thuis.

U kunt contact met ons opnemen: 070 345 48 10

of via ons online contactformulier. Contact

Bereikbaarheid

Klik hier voor de kaart
om de route te bepalen
indien u met de auto komt.
Openbaar vervoer informatie:
BUS en TRAM in Den Haag

Kantoor en rouwcentrum

Kantoor en rouwkamers:
Laan van Eik en Duinen 38 (Ingang De Oude Hage)
2564 GT  Den Haag
Tel: 070-345 48 10
info@henning-uitvaart.nl

Aangesloten bij:

Uitvaartverzorging J. Henning b.v. is onderdeel van 
Ename Uitvaartzorg