Datum: 04-05-2023

Uitvaartverzorging J. Henning gaat verhuizen!

Medio September-Oktober 2023 gaat uitvaartverzorging J. Henning verhuizen en de Bautersemstraat 1 verlaten en verhuizen naar de Laan van Eik en Duinen 38, Den Haag, gelegen op begraafplaats Oud Eik en Duinen, een rustige groene omgeving.

Momenteel wordt het pand verbouwd en aangepast aan onze eisen en wordt het gebouw door het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp toekomstbestendig. Het pand is groter dan ons huidige pand, waar gelegenheid is voor opbaring in één van de sfeervol ingerichte rouwkamers. Ook kunnen er in de aula diensten gehouden worden. De rouwkamers gaan een intieme, warme uitstraling krijgen. De aula wordt voorzien van moderne audiovisuele apparatuur om een waardevol afscheid mogelijk te maken. Na de dienst kunt u familie en vrienden ontvangen voor een kopje koffie met cake/broodjes of andere gewenste consumpties en dranken.

Het uitvaartcentrum draagt de naam: De Oude Hage.
De Oude Hage is een verwijzing, in de meest verkorte vorm, naar de begraafplaats Oud Eik en Duinen, welke naast ons uitvaartcentrum ligt en de oude naam voor Den Haag. (bron Wikipedia: Vanouds werd de plaats Die Haghe of Den Hag(h)e genoemd. In 1568 sprak Filips II bijvoorbeeld van de „vrijheijt van den Hage”).

 

 

 

Bereikbaarheid

Klik hier voor de kaart
om de route te bepalen
indien u met de auto komt.
Openbaar vervoer informatie:
BUS en TRAM in Den Haag

Kantoor en rouwcentrum

Bautersemstraat 1
2518 PC Den Haag
Telefoon 070 345 48 10
info@henning-uitvaart.nl

Aangesloten bij:

Uitvaartverzorging J. Henning b.v. is onderdeel van 
Ename Uitvaartzorg