Datum: 04-05-2023

Uitvaartverzorging J. Henning is verhuisd!

Uitvaartverzorging J. Henning is verhuisd naar de Laan van Eik en Duinen 38, Den Haag (ingang De Oude Hage), gelegen op begraafplaats Oud Eik en Duinen, een rustige groene omgeving.

Het pand is geheel verbouwd en aangepast aan onze eisen en is door het plaatsen van 78 zonnepanelen en een warmtepomp toekomstbestendig. Het pand is groter is sfeervol ingerichte. Ook kunnen vanaf eind januari diensten worden gehouden in de aula. De rouwkamers hebben een warme en intieme uitstraling gekregen. De aula is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur om een waardevol afscheid mogelijk te maken. Na de dienst kunt u familie en vrienden ontvangen voor een kopje koffie met cake/broodjes of andere gewenste consumpties en dranken.

Het uitvaartcentrum draagt de naam: De Oude Hage.
De Oude Hage is een verwijzing, in de meest verkorte vorm, naar de begraafplaats Oud Eik en Duinen, welke naast ons uitvaartcentrum ligt en de oude naam voor Den Haag. (bron Wikipedia: Vanouds werd de plaats Die Haghe of Den Hag(h)e genoemd. In 1568 sprak Filips II bijvoorbeeld van de „vrijheijt van den Hage”).

 

 

 

Bereikbaarheid

Klik hier voor de kaart
om de route te bepalen
indien u met de auto komt.
Openbaar vervoer informatie:
BUS en TRAM in Den Haag

Kantoor en rouwcentrum

Kantoor en rouwkamers:
Laan van Eik en Duinen 38 (Ingang De Oude Hage)
2564 GT  Den Haag
Tel: 070-345 48 10
info@henning-uitvaart.nl

Aangesloten bij:

Uitvaartverzorging J. Henning b.v. is onderdeel van 
Ename Uitvaartzorg