Professioneel uitvaartverzorger J. Henning

 

Uitvaartverzorger J. Henning geeft u alle praktische ondersteuning die u nodig heeft voor het regelen en verzorgen van een gedenkwaardige uitvaart. Hier wordt aandachtig geluisterd naar al uw wensen en vragen, en is er voldoende ruimte voor de specifieke invulling; van alles van de rouwstoet tot de dienst zelf. Uitvaartverzorger J. Henning geeft u hiervoor een persoonlijke en proactieve begeleiding. Neem hiervoor nu contact met ons op. Bel naar 070 – 345 48 10 of vul ons online contactformulier in.

 

Uitvaartverzorger J. Henning: een professionele omgeving

Als uitvaartverzorger hebben wij ons ten doel gesteld een zo prettig mogelijke ondersteuning te bieden aan alle nabestaanden. Dit merkt u aan de vaste begeleiding van één vast contactpersoon, bij wie u altijd terecht kunt tijdens de organisatie en de dienst. Tevens merkt u het aan het uitvaartcentrum zelf, dat fraai is ingericht, uitstekend onderhouden en bovendien klimaat-gereguleerd.

 

Historie als uitvaartverzorger

Het succes van Uitvaartverzorging J. Henning is mede te danken aan de bekendheid vanuit onze decennialange inspanningen in Den Haag. Wat toen in 1885 begon als verhuurbedrijf van rouw- en trouwkoetsen en later rouw-, trouw- en volgauto’s, is later uitgegroeid tot een bedrijf met de beste uitvaartverzorgers in de branche.

U kunt telefonisch contact met ons op via 070 - 345 48 10. 

Of via ons online contactformulier. Contact

Bereikbaarheid

Klik hier voor de kaart
om de route te bepalen
indien u met de auto komt.
Openbaar vervoer informatie:
BUS en TRAM in Den Haag

Kantoor en rouwcentrum

Bautersemstraat 1
2518 PC Den Haag
Telefoon 070 - 345 48 10
info@henning-uitvaart.nl

Aangesloten bij:

Uitvaartverzorging J. Henning b.v. is onderdeel van (UZN)
Uitvaart Zorgcentra Nederland