J. Henning anno 1885

 

Uitvaartverzorger J. Henning geeft u ondersteuning die u nodig heeft voor het regelen en verzorgen van een gedenkwaardige uitvaart. Hier wordt aandachtig geluisterd naar al uw wensen en vragen, en is er voldoende ruimte voor de specifieke invulling; van de rouwstoet tot de dienst zelf. Uitvaartverzorger J. Henning geeft u hiervoor een persoonlijke begeleiding. Neem contact met ons op en bel naar 070 – 345 48 10 of vul ons online contactformulier in.

 

Persoonlijke begeleiding

Als uitvaartverzorger hebben wij ons ten doel gesteld een zo goed mogelijke ondersteuning te bieden aan alle nabestaanden. Door middel van een vaste contactpersoon, bij wie u altijd terecht kunt voor de persoonlijke invulling van de uitvaart. Tevens merkt u het aan het uitvaartcentrum zelf, dat fraai is ingericht, uitstekend onderhouden en bovendien klimaat-gereguleerd.

 

Historie in uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging J. Henning heeft zijn naamsbekendheid te danken aan de decennialange inspanningen van onze uitvaartverzorger in Den Haag en omstreken. Wat in 1885 begon als verhuurbedrijf van rouw- en trouwkoetsen en later rouw-, trouw- en volgauto’s, is uitgegroeid tot een bedrijf met zeer ervaren uitvaartverzorgers.

U kunt telefonisch contact met ons op via 070 - 345 48 10. 

Of via ons online contactformulier. Contact

Bereikbaarheid

Klik hier voor de kaart
om de route te bepalen
indien u met de auto komt.
Openbaar vervoer informatie:
BUS en TRAM in Den Haag

Kantoor en rouwcentrum

Kantoor en rouwkamers:
Laan van Eik en Duinen 38 (Ingang De Oude Hage)
2564 GT  Den Haag
Tel: 070-345 48 10
info@henning-uitvaart.nl

Aangesloten bij:

Uitvaartverzorging J. Henning b.v. is onderdeel van 
Ename Uitvaartzorg